Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

In continuare vom detalia Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal ceruta de Regulamentul 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (denumit in continuare „GDPR”), act normativ care asigura protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice si in special a dreptului acestora la protectia datelor cu caracter personal.

Prin aceasta informare, BIODINARDEAL SRL avand calitate de proprietar al website-ului paharedepasti.ro va pune la dispozitie o descriere generala a categoriilor datelor dumneavoastră pe care le prelucreaza, modalitatea si scopurile in care le colecteaza, in ce situatii se vor transfera datele cu caracter personal si diversele drepturi si optiuni de care dispuneti in acest sens.

Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Colectam anumite informatii personale despre dumneavoastra, dar numai atunci cand aceste informatii sunt furnizate de dumneavoastra sau sunt obtinute de noi impreuna cu autorizatia dumneavoastra.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:

  • Informatii de contact, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa postala, adresa de domiciliu, numarul de telefon, numarul de telefon mobil, numarul de fax si adresa de e-mail;
  • Datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastra de internet colectate prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor similare

In ce scopuri va prelucram datele cu caracter personal?

Va putem folosi datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Oferirea de servicii si livrare a produselor comandate pe site
  • Gestionarea si administrarea comenzilor
  • Respectarea obligatiilor legale
  • In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus, sau in orice alt scop pentru care datele dumneavoastra cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislatiei aplicabile.
  • Folosim adresa de e-mail ,numarul de telefon,adresa,numele , pentru a raspunde solicitarilor,comenzilor si/sau intrebarilor dumneavoastra.

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal?

Vom pastra datele tale cu caracter personal atata timp cat este necesar pentru scopurile pentru care sunt prelucrate datele pentru a ne conforma dispozitiilor legale.
Vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand nu mai sunt necesare in mod rezonabil ori atunci cand va retrageti consimtamantul si:
1. nu mai exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea in continuare de catre BIODINARDEAL SRL (inclusiv obligatia legala a BIODINARDEAL SRL de a continua sa stocheze datele respective) si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau
2. daca nu ne mai sunt necesare in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta
Nu vindem, comercializam si nu inchiriem informatii despre identificarea personala a utilizatorilor.

Daca doriti sa va stergem datele pe care le avem despre dumneavoastra va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa [email protected]

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns in timp util.
Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, puteti inainta plangerea catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, Romania, adresa web – www.dataprotection.ro

Prin utilizarea acestui site, inseamna ca acceptati aceasta politica. Dacă nu sunteti de acord cu aceasta politica, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru. Utilizarea continua a site-ului in urma postarii modificarilor la aceasta politica va fi considerata acceptarea acestor modificari.

Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal

Operatorul in relatia cu datele dumneavoastra cu caracter personal este BIODINARDEAL SRL, cu sediul in: jud. Cluj, com. Floresti, inmatriculata cu Cod fiscal: 37739208, nr. Reg. Comertului: J12/3586/2017, avand calitate de proprietar al website-ului: www.paharedepasti.ro