Tutorial plasare comanda

Mai jos am pregatit pentru dumneavoastra un tutorial video cat si rubrica Informatii Utile, cu pasii ce trebuie urmati pentru a finaliza o comanda in magazinul online Pahare de Pasti Romania:

De ce sa alegi Pahare de Pasti din oferta noastra?

Bine ai venit pe website-ul nostru paharedepasti.ro! Misiunea noastra este sa oferim cea mai rapida si ieftina solutie tuturor celor care doresc sa achizitioneze pahare de Pasti.
Fiind prezenti deja de peste 5 ani pe piata din Romania, putem spune ca ne-am adaptat la cererile clientilor nostri de la an la an si am oferit de fiecare data cel mai bun raport calitate-pret, iar prin aceste pahare din plastic pentru Pasti puteti pastra Sfintele Pasti zile indelungate.
Suntem bucurosi sa spunem ca in decursul acestor ani am reusit sa devenim unul dintre liderii de piata in acest segment si am ajuns sa colaboram cu succes atat cu parohii cat si cu sute de persoane si companii din intreaga tara.
Acestea fiind spuse, te invitam sa vizualizezi produsele dedicate minunatelor Sarbatori Pascale, pe care noi le producem cu drag pentru crestinii romani.

Informatii utile

Cantitatea minima pentru o comanda de pahare este de 350 buc.Site-ul Pahare de Pasti Romania isi rezerva dreptul de a nu prelua / anula comenzile ce nu au adresa completa,numar de telefon sau nume complet.

Livrarea produselor se va face prin intermediul  firmei de curierat DPD Curier iar plata va fi tip ramburs la sosirea coletului/comenzii dumneavoastra.

Din momentul finalizarii comenzii in Magazinul Pahare de Pasti Romania durata procesarii acesteia  este de 2-4 zile lucratoare la care se adauga 1-2 zile durata de livrare a curierului

CONTACT

Telefon : +40 734 684 258

Adresa : Industriilor Nr 1, Apahida 407035

Program de lucru : 09:00-18:00