Alaturi de voi, privim inainte !

Cine suntem ?

Suntem un grup de oameni, prieteni, colegi, colaboratori si antreprenori, care doresc sa va ofere prin intermediul site-ului paharedepasti.ro, servicii si produse de cea mai buna calitate. Echipa noastra are o experienta de peste 7 ani in distribuirea si comercializarea de Pahare pentru Pasti cat si a multor alte produse destinate alimentatie si nu numai. Pahare de Pasti Romania este destinat tuturor parohiilor si persoanelor care doresc sa ofere Sfintele Pasti in pahare elegante, sigure si inscriptionate.

Oferta noastra de Pahare pentru Pasti

Produsele noastre sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate si igiena. Paharele pentru Pasti sunt de diferite modele si diferite gramaje astfel incat sa acopere necesitatea pietei. Totodata, toate produsele noastre sunt confenctionate din plastic tare, pentru a nu isi modifica forma sau aspectul in cazul in care acestea sunt asezate unul peste celalalt. Astfel pastele/vinul poate fi pastrat cate zile este nevoie, fara a avea grija degradari paharului.

Pe paharele pentru Pasti pe care le producem sunt inscriptionate, in functie de modelul ales, simboluri reprezentative ale Sarbatorilor Pascale precum icoana Domnului nostru Iisus Hristos, Sfanta Cruce si traditionala urare Hristos a inviat!”

Colaboratori

Transylvania Chain

An entire service chain. Creating history.

Bio din Ardeal

Crestem Bio in Ardeal !

DPD

Curierat International

Urgent Cargus

Curierat Rapid

Rondo-Ganahl

Ambalaje din carton ondulat

Packing

Packing

AUSTRIA

CONTACT

Telefon : +40 734 684 258

Adresa : Industriilor Nr 1, Apahida 407035

Program de lucru : 09:00-18:00